OTEVŘENÍ NBC / 14. 2. 2012

20.04.2012 02:22

V úterý 14. února 2012 skončila téměř roční příprava  projektu s názvem New Bej Club. Toho dne jsme slavnostně tento klub otevřeli. Podařilo se napsat dobrý projekt, který byl finančně podpořen. Vedení obce Nové Bránice nám poskytlo potřebné prostory a nám již stačilo jen vše vybudovat. Podařilo se vytvořit místo, které je ve svém okolí jedinečné – místo, kde se mohou střetávat nejen mládežníci, ale všechny věkové kategorie. Klub je otevřen každý všední den od 15:00 do 19:30. Můžete si zde zahrát kulečník, stolní fotbálek, spoustu deskových her, X Box kinect nebo si jen tak posedět a povykládat. Klub funguje jako pobočka SVČ Ivančice.

Slavnostního otevření se v průběhu podvečera účastnilo na padesát nejen novobránických obyvatel. Při přestřihávání pásky se slova ujala Mgr. Jana Heřmanová, ředitelka SVČ Ivančice a Zdeněk Kališ, starosta naší obce. Popřáli novému klubu hodně štěstí a spoustu spokojených návštěvníků. Celý průběh přijela natáčet ivančická televize. Během otevření přišli sami rodiče s návrhy na různé akce, které by se zde mohly uskutečňovat. „Mně by se líbilo, kdyby zde menší děti mohly slavit narozeniny“, byl návrh Aleny Schořové. A to je přesně ono. Náš klub je zde pro všechny občany a budeme rádi za každý návrh.

Od nového školního roku zde chceme realizovat několik kroužků. Například již fungující filmový kroužek a nové, jako střelecký, fotografický, tvořivých aktivit, angličtinu, atd. Více se o nás můžete dozvědět na našem facebookovém profilu či na plakátech k našim akcím.

V závěru bych rád jménem svým a jménem celého realizačního týmu poděkoval paní Mgr. Janě Heřmanové, která celou dobu naše úsilí podporovala a bez jejíž pomoci by se tento klub nepodařilo vybudovat a samozřejmě také vedení obce, jehož podpora a důvěra byla pro celou věc patrně tím nejdůležitějším.

Mgr. Tomáš Holý, vedoucí NBC

Fotografie z otevření si můžete prohlédnou ve fotogalerii či na FB.